150 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Kategoriler
Pandemide Evde Olmanın Keyfi

Pandeminin yükünü omuzlarınızdan kaldırmak için çalışıyoruz.

Son bir yıldır pandemi süresince hayatımızdaki bütün sistemler altüst oldu. 

Önceleri ailemizle yoğun tempoda geçiremediğimiz zamanı geçirmenin keyfini sürerken, sürecin uzamasıyla bu keyif artan ev işleriyle zamanla eziyete dönüşmeye başladı. 

Evlerimizde daha fazla zaman geçirirken, çılgınlar gibi temizlik ve yemek yapıp ev dekorasyon fikirleriyle yaşadığımız alanlarda huzurlu ve mutlu bir ortam sağlamayı amaçladık. 

Eskiden bizi rahatsız etmeyen ufak kusurlar evde geçirilen zaman arttıkça devleşip kocaman oldular. Yeni ve sade dekorasyon fikirleri eskisinden daha çok ilgimizi çekmeye başladı ‘minimal’ ’bohem’ ’pratik’ olan her şey sanki bizim için yaratılmıştı. 

Bilinçaltımızın kendimize daha kaliteli zaman sağlamak için bize oynadığı küçük oyunların etkisiyle oluşan bu yeni trendleri hayatımıza katarken hiç tereddüt etmedik. 

Romanesque markası olarak ihtiyacınız olan kaliteli zamanı yaratmanıza yardımcı olabilmek adına ütü gerekmeyen nevresim takımları içerisinde pratik kullanım kolaylığı sağlayan lastikli çarşaflar, minimal ve bohem dekorasyon detayları sunan havlu grupları ile yeni trend ürünleri evlerinizle buluşturuyoruz. 

Artık evde yardımcı olmasa bile kolayca, istediğiniz sıklıkla nevresim ve yatak örtüsü değiştirip her gün yıkasanız bile yumuşacık dokusu bozulmayan havlularınız var. 

Ev işlerinde omuzlarınızdaki yükü biraz olsun hafifletirken, sade, zarif, pratik ve rengarenk detaylarıyla yeni moda ev tekstil çağını başlatıyoruz. 

Gelin hep birlikte bu sade zarafetin keyfini çıkaralım.

Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image
instagram'da bizi takip edin!

@rmnsqstore